brock

 A Brock a kilencvenes évek közepén alakult, azóta folyamatos növekedése jellemzi. Időközben képesek voltak előállítani évente 750.000 db alufelnit. Náluk a nemzetközi design, a fejlesztés, a gyártás, a marketing és az értékesítés is egyesül. A két márkát Brock és RC Design, 46 féle formában állítják elő.

A lenyűgöző termékek köre a széles termékpalettán alapul, amely akár több részből is állhat az off-road-tól a SUV-okon át. A gyártást a minőség folyamatos biztosítása jellemzi. Az összes kereket tesztelik és folyamatosan vizsgálják a TÜV szigorú előírása mellett.

Fő központjaink: Berdorf (Luxemburg), Weilerswist (Németország), Jajca (Bosznia - Hercegovina) és Schlüchtern (Németország), több mint 200 alkalmazottal. Az új logisztikai központban naponta 3000 db felnit gyártanak. Ez magában foglalja a mintegy 20 m magas logisztikai központot, ami 16000 raklap tárolását biztosítja. A cég saját öntödével rendelkezik Bosznia Hercegovinában. A legújabb számítógépes központban 100 alkalmazott biztosítja az optimális termelés.

Gyártó weboldala: www.brock.de

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: