EBC BRAKES

 A vállalkozás 1978-ban alakult, jelenleg több, mint 400 főt foglalkoztat a három országban lévő gyáraiban és világszerte a forgalma meghaladja a 100 millió dollárt.

A csoport termékválasztéka: féktárcsák, kuplungok és tárcsafék betétek motorkerékpárokhoz, terepjárókhoz, mountain bike-okhoz, gokartokhoz és természetesen autókhoz.

A cégcsoport tulajdonában van és 100%-os a részesedése az EFI-nek (European Friction Industries Ltd) akik Európában No.1 gyártója a lemez fékbetéteknek. Az EFI-nek 50 éves gyártási tapasztalata van a fékek területén, haszongépjárművekhez (tehergépjárművek és pótkocsik), földmunka gépekhez (buldózerek) és vasúti kocsik számára. A vasúti fékeit számos hálózatok használják, beleértve Docklands Railway, Tyne Tees Metro system, és a Tectran az Egyesült Államokban.

 

A cégcsoport alapítója és jelenlegi ügyvezető igazgató Andy Freeman, aki erős híve a brit feldolgozóiparnak. Mottója, hogy a fékeket nem importálni szeretné, hanem minden darabot a saját létesítményein gyártani.

Büszkék vagyunk a termékeinkre, és szándékukban áll, hogy tovább fejlesszük elképzeléseinket a brit és az amerikai gyártó cégek számára.

Gyártó weboldala: www.ebcbrakes.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é s



Weboldal készítés: