AEZ

 Folyamatos növekedés jellemzi a társaságot, mióta megalapították a 90-es évek közepén. Már sok idő eltelt, amikor megkaptuk a „milliós-kerék” jelvényt, az évi termelésért és eladásért.

A cégünk sikere a tervezésen, újításon, a kiváló minőségen és a vásárlói szolgáltatásokhoz való elkötelezettségen alapszik.

AEZ könnyűfém felni „Lite tec” néven egyike azon keveseknek, melyek a szuper könnyűfém kategóriába tartoznak. 2006-ban ez a cég kezdte gyártani sorozatban kizárólagosan a Nano technikával készített könnyűfém ötvözet felnit.

Az AEZ a minőség biztosítást nagyban előtérbe helyezi. Minden AEZ felni számos teszten megy keresztül és a német TÜV szigorúan vizsgálja és adja ki a tanúsítványt. Az AEZ logisztikai központ Siegburgban, Cologne közelében van és felnik ezreit tartják raktáron, biztosítva ezzel azonnali szállítást és elérhetőséget.

 Magas minőségű termékek, újítások, a legújabb trendekhez való állandó igazodás a biztos és sikeres növekedéshez. A média részvétel kulcs szerepet játszik és az AEZ új szinteket állított a növekvően fontos területen. Az interaktív felni CD-Rom bevezetése egyaránt a kereskedelmi partnerek és a vásárlók részére, valamint az On-line felni configurator a vásárlói szolgáltatásokban védjegyet jelent.

Az AEZ siker történet dióhéjban leírva a következő: magas minőségű termékek tervezése gondosan figyelve a részletekre, tökéletességre a gyártásban és lelkesedés az eladásban.

Gyártó weboldala: www.aez-wheels.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: