D2 RACING SPORT

 A D2 RACING SPORT Co-t 1997-ben alapították. Lengéscsillapítók illetve 4, 6, 8 és 10 dugattyús nagyteljesítményű fékrendszerek gyártására szakosodott.
2 gyárban, 13.000 négyzetméteren folyik a termelés, ahol több mint 90 alkalmazottat foglalkoztatnak.

A D2 RACING SPORT sok céget tett világhírűvé, akik az általuk gyártott gátló szetteket és fékrendszereket használják a versenyautóikban.
Ezek a versenyautók több híres versenyen is nyertek, mint például az Ázsiában rendezett MACAU GRAND PRIX-en és az ÁZSIA PACIFIC RALLY CHAMPIONSHIP-en.

 

A D2 RACING csapata arra törekszik, hogy a világszerte kiépített erős és szervezett viszonteladói hálózatán keresztül, minél szélesebb körben megismertesse minőségi termékeit.
Viszonteladói a világ majd minden országában vannak, például Anglia, Ausztrália, Bulgária, Ciprus, Dánia, Dél-Korea, Dubai, Finnország, Franciaország, Görögország, Guam, Hollandia, Hong Kong, Írország, Japán, Kanada, Kína, Lengyelország, Macau, Magyarország, Malajzia, Mauritius, Németország, Norvégia, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szingapúr, Szlovákia, Thaiföld, Törökország, USA, Új-Zéland, stb...

A D2 Racing Sport termékei rendelkeznek TÜV, FIA és ISO 9001:2000 minősítéssel, valamint az ARTC teszt tanúsítványaival.

Gyártó weboldala: www.d2racing.com

 

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: