DEZENT

 A legmagasabb minőség a kerekek tervezésében.

A DECENT könnyűfém felnik gyártási stratégiája az, hogy a felniket a legmagasabb minőségben szállítsák. Hogy ezt biztosítsák, a termékeket számos munka fázison és folyamaton keresztül kell átfuttatni ahhoz, hogy a felnik minősége ezentúl a legmagasabb minőség szintet elérje.

Az első lépés a tökéletesen megtervezett terv elkészítése. A kiválasztott gyártó partnereknél is (minden vállalatnak kell rendelkezni az ISO 9001 minősítéssel) vigyáznak a legmagasabb minőségre. A felniket a gyártás alatt folyamatosan a méret, anyag és homogenitás szempontjából vizsgálják. Szállítás előtt az összes DEZENT alu felnit a TÜV Németország a legnagyobb megterhelés alatt teszteli és ezért 200.000 szeres megterhelésnek vetik alá. Ugyancsak létezik egy úgynevezett „impact teszt”, mellyel a szegély kővel való ütközést szimulálják.

Csak az összes teszt pozitív teljesítése után kerülnek a felnik az alkatrész raktárunkba Siegburgba (Németország) és onnan szállítjuk az egész világon a vevők számára.

Ezek a tesztek és a fáradhatatlan továbbfejlesztés biztosítja az összes, piacon lévő DECENT felni minőségét. Ezáltal tudunk a vevőink követelményeinek megfelelni és a legmagasabb technikai színvonalat igényes formatervezéssel ötvözni.

Az AEZ könnyűfém felni Kft. amely forgalmazza a DECENT felniket, mint magas minőségű felni forgalmazó rendelkezik a TÜV ISO 9001-es minősítéssel. Ez a megkülönböztetés évente bizonyítja és garantálja az állandó javítást a gyártási folyamatban és a vevőkkel való kapcsolatban.

Gyártó weboldala: www.dezent-wheels.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: