ISOTTA

 Az Isotta évtizedes múltra tekint vissza autós kiegészítők gyártójaként. Az I.F.R.A. vállalat, amely az ISOTTA termékeket gyártja, két, az autóiparban már jelen lévő szakember döntéseként alakult meg, akik egy 40 éve bőr termékekkel foglalkozó olasz cégnél dolgoztak. Ez a cég cipőfelsőrészeket és egyéb kiegészítőket gyártott, és azóta beolvadt az I.F.R.A. Srl csoportba.

Az I.F.R.A. Srl több mint másfél évtizede gyárt kormányokat IFRA márkanév alatt. Az I.F.R.A. név két piaci szegmensben is jól hangzik: az autófelszerelések piacán (ISOTTA márkanévvel) az egyik legnépszerűbb belső felszerelés-gyártójaként, másrészt a hajózási piacon, elsősorban vezető egyesült államokbeli hajógyártók beszállítójaként.

Az I.F.R.A. mintegy félszáz alkalmazottja gondoskodik az előállítás minden lépéséről: a saját kutatási és fejlesztési osztály naponta új termékeket hoz létre, amit aztán a termelési részleg állít elő. Külön részleg foglalkozik a bőrborításokkal, és végül az összeszerelés tucatnyi szakember munkája.

Eladási osztályuk egy fiatal munkatársakból álló csapat, amely világszerte 3000 vásárlót szolgál ki mind az öt kontinensen.

A minőséget és a megbízhatóságot garantálja az ISOTTA termékek jelenléte a legfontosabb világkiállításokon, a legfőbb tuning folyóiratokban és bemutató autókban világszerte.

Gyártó weboldala: www.isotta.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: