LASER

Laser Deeptone Exhaust Systems

 A Laser kipufogórendszereket gyártó Jama Engineering-et 1975-ben alapították és azóta jeleskedik az utcai és versenycélú kipufogórendszerek gyártásában autók, motorok és robogók számára.

A Jama Engineering központi gyára a hollandiai Heinenoord-ban, Rotterdam szomszédságában található, ahol több mint 10.000 négyzetméteren száznál is több alkalmazottnak ad munkát. Magasan képzett szakemberek gondoskodnak a gyártási folyamatról olyan modern termelési eszközök felhasználásával, mint pl. a CNC vágó és hajlító gépek, hegesztő robotok, kézi és automata hegesztési eljárások (TIG és MIG módszerek). A JAMA gépparkját nagyrészt a JAMA állítja elő saját részére csakúgy, mint az előállításhoz szükséges szerszámokat. A kipufogórendszerek gyártásához a legújabb technológiákat alkalmazzák.

Minden egyes új kipufogó alapja a kutatási és fejlesztési részleg. A magas színvonalú kipufogórendszerek gyártásában szerzett több évtizedes mérnöki tapasztalat biztosítja a siker biztos hátterét.

A CAD/CAM mérnökök minden új motortípusra külön kipufogót terveznek. Egy terv sem kerül gyártásra, amíg alapos tesztek nem igazolják, hogy a kipufogó megfelel a teljesítménnyel, tartóssággal, látvánnyal és engedélyeztetéssel kapcsolatos legmagasabb szintű elvárásoknak.

A kutatás és fejlesztés folyamatában a JAMA felhasználja saját modern CAD és Dynojet ellenőrzési rendszerét. Ezen kívül minden terméket alaposan teszteknek vetnek alá a versenypályán és az utakon, mielőtt gyártási folyamatba kerülnének. 

Dupla króm Laser kipufogóvég és hátsó dob Renault Lagunára szerelve:

A JAMA Engineering, a Laser kipufogórendszerek gyártójának központja a hollandiai Heinenoordban:

A Laser kipufogórendszerek beszerelése után az autókat alapos tesztelésnek vetik alá:

A teljesítmény változását számítógép-vezérelt fejlett Dyno-teszt segítségével elemzik:

Az alapanyagok nagy mennyiségben állnak rendelkezésre a JAMA Engineering raktáraiban a rendelések gyors teljesítése érdekében:

A Laser kipufogórendszereket a JAMA szakemberei magasfokú precizitással állítják elő lépésről lépésre:

A JAMA Engineering a legújabb autómodellekhez és a régebbi típusokhoz egyaránt a Laser kipufogórendszerek széles választékát kínálja:

Az alkatrészek összeszerelésénél a JAMA munkatársai nagy szakértelemmel járnak el, hogy a legmagasabb színvonalat biztosítsák:

Gyártó weboldala: www.laserexhausts.com 

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: