LESTER

 A cég

Minden a hetvenes évek elején kezdődött egy kis laboratóriumban, ahol inkább megszállottságból, mint üzleti célból készültek préselt alkatrészek olyan versenyautókhoz, mint a Porsche, Stratos, vagy a 131-es Abarth.

Akkor történt, hogy elkezdtük tanulmányozni a lehetőséget az első spoiler felszerelésére egy utcai, hétköznapi autóhoz, hogy feltűnőbbé és egyedivé tegyük. Azóta az egyszerű műhelyekből olyan társaság nőtt ki, amely viszonteladói hálózatán keresztül a világ minden országában árulja termékeit.

Most, hogy vállalkozásunk a 30. születésnapja felé közeledik, a termékek skálája nagymértékben kiszélesedett, közel 4000 árucikkel fedve le az autóipari palettát.

Minden termékünk szolgál esztétikai és aerodinamikai célokat, és nem utolsó sorban megváltoztatják a jármű szerkezetét. Tervezésük és gyártásuk követi a hatályos jogszabályokat a stílus feláldozása nélkül, rangot adva ezzel az összetéveszthetetlen LESTER márkajelzésnek. Az újítások tervezésének és gyártásának fő jellemzője a gyorsaság.

A társaság munkaereje emberi természetű, ez alapos és személyre szabott ügyfélszolgálatot tesz lehetővé. Mindazonáltal egyedi termékeket is tervezünk és gyártunk megrendelőink kívánságára.

Gyártó weboldala: www.lester.it

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: