OMP

 Talán nincs is olyan ember, akinek valahonnan ne derengene ismerősen a fekete sarkított alapon sárga betűkkel virító OMP márkanév. Az OMP termékek a cég több mint 30 éves fennállása során számtalanszor bizonyítottak már mind a versenysportban, mind utcai használatuk során.

A céget Olaszországban alapították meg, a 70-es évek elején, Genova közelében. Itt kezdődött el a gyártás, akkoriban természetesen még gépek nélkül, saját kezűleg: az első OMP termékek bukókeretek voltak. Az azóta eltelt hosszú idő alatt elég rendesen kinőtték magukat :) és azóta egész Európában forgalmazzák különböző termékeiket.

Mint sok más cég először az OMP is a versenysportban kezdte meg tevékenységét. Számtalan autós versenysorozatban, mint például a Forma1, a Rally, az Indy 500-as, a Touring, és a gokart bajnokságokban is az OMP tűzálló overálljait használják mind a mai napig. Olyan nagy nevek versenyeztek vagy versenyeznek még most is ezekben a ruhákban, mint Mansell, Vatanen, Frentzen, Senna, Schumacher, Makinen, Coultard, Berger, Hakkinen, Kankkunen, Auriol, Hill és még sokan mások. A ruhák mellett természetesen minden fajta verseny kiegészítőt gyártanak: sisakokat, kesztyűket, csizmákat, tűzoltó rendszereket.

Termékpalettájuk azonban az idők folyamán a versenysportokban használatos elengedhetetlen kellékek mellett kibővült az utcai autók piacára, és igencsak széles választékkal szolgálják ki vevőiket az autótuning számos területén. Elsősorban az autó belső optikai tuningja és biztonsága szempontjából rendelkeznek nagyszámú termékkel: sportülések, sport kormányok széles választéka mellett forgalmaznak sport pedálszetteket, sport szőnyegeket, váltógombokat, és sok más egyéb belső design elemet. Az optikai tuning mellett Európában vezető szerepet töltenek a toronymerevítők gyártásában, amelyeket számos Rally csapatnak is szállítanak.

Az utcai tuning szempontjából a cég sokszínű termékpalettájának egyik legegyedibb eleme a rendkívül masszív OMP sport lengéscsillapító, melyet kedvünk szerint állíthatunk a számunkra megfelelő keménységre. Az OMP teleszkópjai 3 szintű beállítási lehetőséggel rendelkeznek, amit a csillapító tetejére rakható kis kupak csavarásával tehetünk meg: a gyári lengéscsillapítóknál 15, 35, és 50%-kal keményebbre állíthatjuk a jobb úttartás kedvéért és természetesen a komfort rovására.

Ha már a futóműnél tarunk az OMP ugyanígy gyárt ültetó rugókat, féktárcsákat és tengelytáv szélesítő pogácsákat, de találhatunk náluk verseny kuplungokat is. A teljesítmény növeléséhez is nyújtanak egy kis segítséget, hiszen számos autó típusra készítenek kipufogó rendszereket és direktszűrőket.

A kiváló minőséget megfizethető áron kaphatjuk meg az OMP-től, ezért bárki, aki az autóját szebbé és kényelemsebbé szeretné tenni, nyugodtan válassza termékeiket.

Gyártó weboldala: www.ompracing.it

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: