RACELAND

 A Raceland céget 2000-ben alapították Belgiumban. Már akkor is kiváló termékeikkel pár év alatt sikerült világméretű hálózattá fejlődniük, és mára már számtalan ország tuning kínálatát színesítik: Németország, Svájc, Csehország, Spanyolország, Dánia, Finnország, Olaszország, Norvégia, Egyesült Királyság, Hollandia, Franciaország és immáron Magyarország.

A cég üzletpolitikája a kiváló minőség, megbízhatóság, szolid árak, és gyors kiszállítás a világ bármely pontjára. A vitathatatlan minőséget garantálja az a tény is, hogy szinte minden termékükre megkapták a TÜV engedélyt, és egyre több termékük lesz nemzetközileg elismert. A Raceland számos rendezvényen is képviseltette magát Európa szerte, a 2002-es esseni autókiállításon pedig a legjobb standnak járó elismerést is bezsebelték. Egyik legjobban sikerült munkájuk egy 1998-as BMW M3 6 jelentős európai tuning magazin címlapjára is felkerült.

A Raceland több kategóriában is számos terméket kínál a tuningolni vágyók számára: fix és állítható sport futóművek (komplett szettek, rugók), chipek (benzines és diesel autókra is), sportülések és övek, sport tükrök (M2, M3), sportlégszűrők (direkt, betét), rozsdamentes kipufogó rendszerek (sport katalizátorok, közép dobok, vég dobok, polírozott rozsdamentes csövek) és még sok más dolog, amit még csak most kezdenek a piacra dobni. Termékeire a gyártócég 3-5 év garanciát ígér.

A Raceland egy igazán gyorsan fejlődő európai vállalkozás, 2005 őszétől pedig végre Magyarországon is elérhetőek.

Gyártó weboldala: www.raceland.nl

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: