Sabelt

 1972 óta a SABELT egyet jelent az autóiparban és általában a versenyzésben a teljes biztonsággal. Világelsők közt van a versenyövek fejlesztésében, kutatásában és gyártásában. Minden idők legnagyobb versenycsapatai bízzák magukat a SABELT technológiára, hogy biztonságban érhessék el a célt akár a Forma 1-ben, akár a rally bajnokságon.

Ezentúl legalább olyan fontos a vezető számára egy nagyon kipróbált és biztos öv becsatolása, mint a csúcsminőségű öltözet, sisak, vagy kesztyű viselete. A SABELT gyártmányi közt a FIA termékeknek megfelelő teljes paletta szerepel. A technológia és az anyagok terén folyó állandó fejlesztés a biztos út a SABELT számára, hogy teljes védelmet biztosítson azoknak, akiknek szenvedélye a sebesség, és nem elhanyagolható számukra az elkötelezettség.

A SABELT az egyetlen társaság európai területen, amelynek jól felszerelt laboratóriuma van ütközési próbalehetőséggel. A merev fallal történő törési tesztek, melyek 60 km/h sebességet is elérhetnek, lehetővé teszik a SABELT számára, hogy bizonyíthassa övrendszereinek és üléseinek ellenállását és hatékonyságát.

A vezetőkkel való együttműködés mindig is létfontosságú tényező, hogy egyénileg találkozhassunk a hatékonysági problémákkal, valamint a pálya- és rallyverseny csapatok igazi elvárásaival. A SABELT csak a világelső vezetőkkel egyeztetett fejlesztések és próbák által tudja biztosítani a legjobb hatékonyságot és a valóban működő gyártmányt, mellyel a vezetőt és csapatát a győzelemre segíti.

Ez az összehasonlíthatatlan technikai tapasztalat társul a minőségre és a részletekre irányuló érzékenységgel, amikor a SABELT több területen a legjobb helyet harcolja ki magának, vezetővé válva a biztonsági övek és gyermekülések előállításában. Mivel a különböző területekkel való együttműködéssel érhetők el a legnagyobb sikerek, a SABELT sikeresen jelent meg a divatvilágban, férfi és női utcai és sportcipőkkel.

Mint ahogy a versenyben, a SABELT a divatban is exkluzivitást ígér, kutatással, a részletekre való ügyeléssel, kitűnő minőséggel ahogyan az jellemző az „Olasz Gyártmány” címkére az egész világon.

Gyártó weboldala: www.sabelt.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: