skunk2

 1995 óta folyamatosan fejlesztünk tuning alkatrészeket. Még ebben az évben megszereztük az „Első tuning cég” címet az Egyesült Államokban. Kiemelkedően jelentős fejlesztéseink közé tartozik, hogy a Honda motorokhoz már 1995-től tudtunk kínálni CNC-vel gyártott fokolókerekeket és már 1999-ben acélformába öntött vezérműtengelyeket használtunk a Honda motorokban, majd 2000-ben bemutattuk az első öntött nagyteljesítményű alumínium szívósort is.

Napjainkban folytattuk e fejlődő tradíciónkat, és újfajta motoralkatrészeket vezettünk be, amelyek szabadalmaztatott hőkezelt polimerből készültek, majd felhasználva az Amax és Fast Ramp technológiát, vezérműtengelyeinket is továbbfejlesztettük. A Skunk2 Racing célja, hogy ellássuk a vásárlókat minőségi gyártmányú és vezető technológiákkal készült termékekkel. Gyakran felfedezünk sok új és érdekes „teljesítmény titkokat” azáltal, hogy képességeinket fejlesztjük a versenyzés világában. Ezeket a titkokat felhasználjuk saját alkatrészeink tervezéséhez. Már több, mint egy évtizede arra törekszünk, hogy növeljük fejlesztéseink tulajdonságait. Képesek vagyunk gyorsabban fejleszteni jobb termékeket azáltal, hogy házilag tervezünk és tesztelünk. Mára már elismertek lettünk és tiszteletben tartják motorfejlesztési képességeinket a teljesítmény- és pályaversenyek világában is.

A Skunk2 Racing motoralkatrészei világszerte bizonyítottak már a profi pályákon és a gyorsasági versenyautókban, valamint számos pályarekordban a világbajnokságokon is. Annak érdekében, hogy bizonyosságot szerezzünk a teljesítmények növekedéséről és tartósságáról, minden alkatrészt alaposan teszteltünk nemcsak saját mérőpadon, hanem versenypályákon is.

A Skunk2 Racing most már nem csak Hondákhoz, hanem Nissanokhoz, Subarukhoz, Mitsubishikhez is forgalmaz, és aktívan fejleszt nagy teljesítményű versenyalkatrészeket.

Gyártó weboldala: www.skunk2.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: