STOPTECH

 A STOPTECH-et 1999 márciusában alapítottak azzal a céllal, hogy vezető gyártó és beszállító legyen a nagy teljesítményű fékrendszerek és komponensek területén. A verseny és nagyteljesítményű utcai autók iránti rajongás hozta össze az alapító tagokat, akik a már megismert féktechnikák fejlesztését tűzték ki célul.
E cél megvalósulásának az eredménye az eddigi 3 szabadalom a fék technológiában, valamint még 1 szabadalom, ami elfogadás alatt van.

A STOPTECH az első olyan fékekkel foglalkozó cég, aki olyan fékrendszert kínál, ami drámaian emeli a fékteljesítményt, de még így is kompatibilis a gyári hátsó fékekkel.
A STOPTECH mára már világelső az utcai autókhoz szánt nagy teljesítményű fékrendszerek piacán, több mint 277 platformhoz kínál alkatrészeket. Termékei állandó jelleggel nyernek független tesztelők tesztjein. Az észak-amerikai Speed World Challange túraautó bajnokságban domináns beszállító. A cég részt vesz a szintén észak-amerikai Grand-Am kupában is.

Alaptevékenység: A STOPTECH fejleszt és gyárt nagy teljesítményű féktárcsákat, féknyergeket, DOT minősítésnek megfelelő rozsdamentes fékcsöveket és fék rendszereket versenyautókhoz és tuningolt utcai autókhoz. Gyári minőségű után gyártott féktárcsákat, fékbetéteket és fokfolyadékokat is árul a cég. Az ST-40, ST-60 és az ST-22-es számú féknyergek kovácsolással készülnek.

A féknyergek, féktárcsa középrészek és a tartókonzolok ISO norma alapján készültek a STOPTECH saját gyárában Torrenceben, California államban a legmodernebb CNC gépekkel.
Európában a STOPTECH megkapta a TÜV engedélyt számos termékéhez, valamint kizárólagos beszállítónak választották meg a gyári minőségű után gyártott alkatrészek részlegén.

A STOPTECH jövőbeli terve az eredetileg kitűzött cél továbbvitele. Ennek érdekében tovább folytatja fejlesztéseit az utcai és versenyfék technológiában, egyaránt a profi versenyzők és az amatőrök számára.

Gyártó weboldala: www.stoptech.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: