Supersprint

 JÓ INDOK, AMIÉRT A SUPERSPRINTET ÉRDEMES VÁLASZTANI

1. Az 1955-ben alapított Supersprint fejleszti, és kézzel készíti a legjobb személygépkocsi kipufogórendszereket Európában.

2. A Supersprint az egyetlen kipufogó gyártó, aki minden egyes összetevőt külön tesztel, a versenytervezésű leömlőktől kezdődően az exkluzív minőségű, magas áteresztő fém katalizáló konverteren keresztül a hátsó kipufogódobig. Ez biztosítja a tökéletes kompatibilitást és optimális működést az összecsatlakozásoknál az eredeti kipufogó rendszerekhez.

3. A Supersprint mindig elsők között van a gyártók között, aki jó teljesítményű kipufogókat gyárt a legújabb sport autókhoz, és nem egyszer ők az egyetlenek a gyártók között! A Supersprint a tulajdonosa több nemzetközileg szabadalmaztatott kizárólagosan tervezett többcsonkos leömlőnek, csakúgy, mint a hangtompító konstrukciónak, és még nem sikerült megelőznie egyetlen gyártónak sem.

4. A Supersprint az egyetlen olyan gyártó, aki hátsó kipufogó dobjait stílusok széles variációjában kínálja, több mint 100 különböző alakban és méretben. A Supersprint több mint 20 nemzetközi szabadalom birtokosa a saját speciális tervezésű kipufogó végeinek. A Supersprint-tel minden egyes autós szakembernek megvan a lehetősége, hogy az autóhoz legjobban illő kipufogórendszerből válogasson. Ugyanez a választási szabadság megvan az egyéni autótulajdonosok számára is, akik csatlakoznak a Supersprint programhoz.

5. A hosszú távú tapasztalatoknak, és a szoros kapcsolatnak köszönhetően, amely több autógyártó versenycsapata és a Supersprint között alakult ki, a Supersprint az egyetlen, aki tulajdonképpen az alapoktól megtervezi, fejleszti és gyártja az igazi teljesítményrendszereket, mindezt a saját tudásanyagából építve, más gyártók munkájának másolása nélkül.

6. A Supersprint az egyetlen olyan gyártó a kipufogó gyártásban, aki több mint 1500 " dyno " tesztet végez el évente, kizárólag a saját MAHA 4 X 4 típusú dinamóméterét használva.

7. A Supersprint az egyetlen olyan kipufogó előállító, aki kizárólag szabadáramlású kipufogó rendszereket fejleszt és gyárt, mindegyik az autó motorjához egyénileg kialakítva. A csövek méretei és a hangtompítók belső tere gondosan kialakított, az autó paramétereihez igazítva a legjobb eredmény elérését segítik elő.

8. Tapasztalatunknak és kipufogórendszereink világméretű sikereinek köszönhetően, rendszerünk a leginkább másolt, követett irányzat a kipufogó üzletben. Nem meglepő, hogy a legtöbb versenytársunknak nincs is birtokában saját dinamométer termékeik teljesítményének mérésére.

9. Minden egyes Supersprint modell speciálisan alkalmazott az egyes autótípusokhoz és garantál egy ideális vegyületet: A teljesítmény növekedését, a hátsó kipufogónyomás csökkenését, a sportos hangzást és a legendás tartósságot.

10. A Supersprint az egyetlen olyan gyártó, aki garantálja, hogy termékei kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, tökéletes illeszkedést ígér, és végezetül sportos, de nem bántóan hangos hanghatást eredményez. Az eredmények hitelesítettek, melyekre a garancia jogilag érvényes, és ez a jellemvonás világviszonylatban elismert.

Gyártó weboldala: www.supersprint.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: