TEIN

 Megkezdődött a 21. század. Az autóipar is gyors ütemben változik a fogyasztók tudatában. A gépkocsi most már nem csak egy mozgó vagy eszközöket szállító tárgy. Emiatt sokkal inkább az emberek vannak az autóért, hogy azokat a kényelem és élvezet miatt tartsák, lehetővé téve ezzel egy jobb életminőséget. Cégünk alapja ebből származik és gyárt termékeket ahhoz, hogy kihozza a legjobbat a vezetésből. Fáradhatatlan fejlesztési törekvésekkel dolgozunk azon, hogy megteremtsük a legkorszerűbb termékeket, és ezzel egy jó hírnevet szerezzünk a piacon. Mivel teljeskörű felülvizsgálatot végzünk a biztonsági előírásoknak megfelelően, ezért 1995-óta a piacon tovább kamatoztattuk tudásunkat, követelményeinket a tervezésben, ezáltal a minőség, és a biztonság nőtt. Annak érdekében, hogy fenntartsuk a bizalmat, létrehoztunk a piacon egy tökéletes tervezési és fejlesztési szintet hasznosítható tudásunkkal. A három legfontosabb jelszavunk: „Biztonság”, „elfogadható áron”, és „kiváló minőségben”.

A fogyasztói ízlés bővült, és a piac magas minőségű termékekkel rukkolt elő. A világpiacnak az autóipar egyre nagyobb részét képzi. Egy olyan piacon, ahol a járművezetők csak most kezdenek el azzal foglalkozni, hogy a vezetés öröm legyen és egyedülálló, mindez kiváló minőségű termékekkel. Az autópiac igényli a globális trendeket, ezért mi továbbra is fejlesztünk a magas igényeknek szemben támasztott követelményeknek az ügyfelek számára. Az első lépés az volt, hogy elindítottuk az OEM-termelés alapjait, ami nagy megbízhatóságot és a műszaki ismereteket követel. Az 1990-es években jártunk, amikor elkezdtünk saját márkájú termékeket gyártani. Hisszük, hogy sikerült létrehozni egy egyedi márkát, elsősorban a sport lengéscsillapítók terén. Célunk az, hogy olyan gyártók legyünk, aki az összes versenysportban ki tudjuk elégíteni a pilóták igényeit. Ezáltal fejlesztésünk folyamatos lesz.

Büszkék vagyunk gyártási technológiánkra, amely nem tesz lehetővé semmilyen kompromisszumot. Termékeink hatékonyságának kihasználásával a legfejlettebb technológia megvalósítása érdekében dolgozunk. A TEIN szakosodott a futóművek gyártására, hogy a vezetésből a legjobb élvezetet hozza ki.

A cég nevét „TEIN” az alábbi két szó kezdőbetűi alkotják: „TE”CHNICAL (technikai), „IN”NOVATION (újítás).

Minden üzleti egységünk ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel rendelkeznek 2002. március 28-óta. Ezzel tovább javítva a minőséget és megfelelni a vásárlói igényeknek.

Automatikus dugattyúrúd vágógép, ahol megadható a rúd száma és hossza:

Marógép, ami több feladatot is végez, mint például a fúrás és köszörülés:

Automata fúrógép működik egy belső kamrában, amely nélkülözhetetlen az állítható lengéscsillapítók gyártásánál:

Automatikus vágógép, ahol megadható a vágandó darab száma és hossza:

CNC esztergagép, amely teljesen automatikus:

Az APC megmunkáló központ kezdeményezi a feldolgozást, mint a fúrás és feldolgozás tekintetében, és számos ellenőrzést végez:

Numerikus vezérlésű automata hegesztő robot, mely egységesen hegeszt és biztosítja az anyag merevségét és tartósságát:

Lengéscsillapítók érzékenyek a porra és a szennyeződésre. Emiatt az összes belső részeket ultrahangos mosók mossák:

Pontos mérések szükségesek a lengéscsillapítók előállításához a CAD-CAM-CAE rendszerek ellenőrzésének segítségével:

Azáltal, hogy az alkatrészek keresztül mentek a kovácsoláson, öntésen és sajtoláson, feszültség alatt tömörítési vizsgálatokat végeznek a minőség javítása érdekében:

A hatékony szállítási eljárások révén valósul meg vonalkódos szállítási ellenőrző rendszer, amely megakadályozza a logisztikai hibákat, és gyors szállítást tesz lehetővé szinte másnapi kézbesítésel:

Az összes TEIN termék átesik az utolsó tényleges tesztelésen, ezáltal csak olyan termékek kerülnek ki a gyárból, amelyek megfelelnek a közutakon és versenypályákon való részvételhez:

Gyártó weboldala: www.tein.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: