TOORA

 A Toora Bergamo-ból származik, ahol 1979-ben Francesco Taglietti és Eros Cavalli technikai ötlete egyesült. A partnerek a Nuova Fond-dal indítottak, ez az alumínium ötvözetek fúziójára specializálódott társaság.

Az alumínium állandóan növekvő és sokféle felhasználása, mint más fémek helyettese különböző szektorokban lehetővé tette, hogy a Nuova Fond-dal, mint beszállító állandóan gyarapodjon, és a társaságot egy komoly elhatározáshoz vezette, 1993-ban megalkotta a Toora SpA-t.

A Toora SpA alumínium alkatrészek tervezésre, fejlesztésre és gyártásra specializálódott az autó iparban, valamint fém felnikre az OEM és az alkatrész piac részére. Ez elindította a társaságot egy olyan szektorba, melyben kívánalom a magas gyártási kapacitás valamint a tervezés újítással kapcsolódva a technológiában.

A csoport következő stratégiai fejlesztése 2001-ben következett be a Nimet, ma Toora Poland megszerzésével. A Toora Poland Nisko-ban van (Lengyelország) található. Az alkatrész gyártás az alacsony bérű országokban, de a fő kliensek, mint a Powertrain, TRW és Opel közelsége határozottan nagy előnynek számított a Toora részére a versenyben.

2002-ben a csoportból levált a Toora verseny részlege a Toora Competizione. Alkatrészek, kiegészítők és a versenyzés, tuning részére ruházat fejlesztése, gyártása és értékesítése a feladata. Hála a minőségnek és a megbízhatóságnak a Toora Competizione a Toora számára védjegyet jelent a gyártók és vásárlók részére egyaránt.

2005 elején a csoport pozitívan értékelve a lengyel pénzpiac körülményeit és elhatározta, hogy bejegyzi a Toora Polandot a varsói tőzsdére. Az IPO a varsói tőzsdére 2005. december 13-án lépett be.

Gyártó weboldala: www.toora.it

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: