WEITEC

Weitec rugók és futóműrendszerek (F, ULTRA GT+TX szériák):

F-széria Sportrugók:
(30-80mm-es ültetés, ék alakban is).
A WEITEC sportrugók a legjobb minőségben, DIN ISO 9001-es szabvány szerint hideg megmunkálással készülnek. A kiváló minőségű króm-szilíciumacél, az átfogó rögzítési technikák és a végső epoxid réteg hosszan tartó vezetési élményt nyújtanak. Több mint 700 rugókészletet kínálunk a szolidtól az extrém ültetésig vagy ékalakhoz, kifejlesztettük az ULTRA széria futóműveit olyan különböző csillapítású rendszerekkel, mint a GT (nem keménységállítható) és a TX (keménységállítható). Ez az átfogó és részletes kínálat részben szokatlan alkalmazásokkal a sportos autóvezetők minden igényét kielégíti.

ULTRA GT sportfutómüvek:
(Előre beállított sportos csillapítással).
A WEITEC ULTRA GT sportfutóművek kiváló minőségű és mégis kedvező árú teljes futóművek. Az eredeti WEITEC sportrugók a precíz ültetés érdekében, és a GT csillapító rendszer kombinációja még a legmagasabb igényeket is kielégíti. A GT csillapításban használt kiváló minőségű és modern összetevők hosszú élettartamot és pontos beállítási lehetőséget tesznek lehetővé. A csillapítás beállításával a két csöves gáznyomásos rendszerünknél már nem kell fáradoznia. A nagy tapasztalatunk a beépítés és a futópróbák terén segítséget nyújt abban, hogy a sportos beállítás és ez az előre beállított csillapítás garantáltan biztonságos és sportos vezetési élményt nyújtson. Sokrétű beállítási lehetőségeket nyújtanak a magasságállítás terén, a hátsó tengelyen fokozatosan állítható rugótányérok. A rövidített GT rendszerek nem csak kielégítő előfeszültséget eredményeznek a rugókban, hanem megfelelő tartalék rugóutat és menetkomfortot is biztosítanak.

ULTRA TX sportfutóművek:
(Utólag állítható csillapítással).
Az ULTRA TX futóműszéria azoknak a sportosan ambiciózus vezetőknek készült, akik szívesen módosítják futóművük beállítását. Az ültetés érdekében itt is kizárólag WEITEC sportrugókat használunk fel. A különbség a GT széria sportfutóműveihez képest a csillapítási rendszerben rejlik, itt a kiforrott és állítható csillapítás technológiánkat alkalmazzuk. A TX futóművek is beépítési és menetpróbák során lettek kifejlesztve és beállítva. A WEITEC-nél készített csúcstechnológiás, két csöves gáznyomásos csillapítórendszerek a használójának lehetővé teszik beszerelt állapotban az utólagos beállításokat. A rövidített külső ház és dugattyúrúd számunkra ugyanolyan egyértelmű, mint a fokozatos beállítás, amennyiben ezt az autó típusa lehetővé teszi. A versenysportlábakban található poliuretán csapágyak és az aranyszínű cinkelt felületek kiemelik a sportosságát ennek az egyedülálló rendszernek.

Weitec állítható futóművek (HICON GT+TX szériák):

A HICON széria állítható futóművei lehetővé teszik a sportos vezetők egyéni kívánságait az ültetés terén. Egy állítható alumínium rugótányér segítségével egy ellenőrzött tartományban szabhatjuk testre a magasságot. Rövidített, cinkelt külső ház és a sportrugók használata akár 95mm-es ültetést, vagy nagyobbat is (TÜV nélkül!) lehetővé tesz. A kiváló minőségű anyagok használata, a rugóút határoló gumik és a porvédők hosszú vezetési élményt nyújtanak.
A HICON GT állítható futóművekben található, nem keménységállítható GT szériás csillapítások ár szempontjából vett mércét állítanak fel, mely semmiképpen sem megy a minőség rovására. A TX szériás, keménységállítható csillapítással szerelt kivitel a legmodernebb technikai megoldásokkal dicsekedhet.

HICON GT állítható futóművek:
(Előre beállított sportos csillapítással).
A HICON GT állítható sportfutóműveinknél az új és kedvező, előre beállított csillapítási rendszert alkalmazzuk. A modern és kiváló minőségű anyagok használata ennél a két csöves gáznyomásos csillapítórendszernél nem csak hosszú élettartamot, hanem teljesítőképes csillapítást és magas hőmérsékleti tűréshatárt eredményez. A csillapítás beállításával már nem kell fáradoznia, tapasztalataink a beépítés és a menetpróbák terén segítséget nyújtanak abban, hogy ez a beállítás Önnek biztonságos és sportos vezetési élményt nyújtson.

HICON TX állítható futóművek:
(Utólag állítható csillapítással).
Különösen sportos ambíciókkal rendelkező, a beállításokon szívesen módosító vezetők számára fejlesztettük ki a HICON TX állítható futóműveinket. A WEITEC-nél készített csúcstechnológiás sportgátlók beépített állapotban is könnyen állíthatóak. Ezzel a kiforrott technológiával a csillapítás egyszerűen kívülről állítható és az igényekhez hangolható. A részben rövidített rugólábak kiváló anyagokból (nedvesen) készülnek, hogy magas igénybevételeknek is megfeleljenek. Modern, a versenysportból származó tömítési technológia minimális súrlódást eredményez és magas hőmérsékleti tűréshatárral ruházza fel az egész rendszert. A versenysportlábakban található poliuretán csapágyak az egyedülálló HICON TX rendszer sportosságát támasztják alá.

GTN, TXN állítható futóművek, a hátsó tengelyen határoló gyűrűvel szabályozható magasságállítással:
A GTN és TXN sorozat termékei egy kiváló ár érték arányt kínálnak a sportos vezetőknek. Az első tengelyen a magasságállítás menetes rugótányérral történik, a hátsótengelyen 10 mm-ként határoló gyűrűk segítségével. A GTN futóművek a fent említett GT gátlókkal kerülnek szállításra (előre beállított gátlókeménység), a TXN sorozatban viszont a TX gátlók kapnak helyet (beépített állapotban keménység állítható gátlók), ebből következik, hogy a TXN egy magasságában és keménységében állítható sportfutómű széria.

 

Spring Distance Kit:
A WEITEC nem csak a járművek ültetéséhez ajánl megoldásokat, hanem a hasmagasság növeléséhez is. Ezek a kiegészítők használhatóak a kívánt ék-alak eléréséhez, a vontatásra és szállításra használt járművek (szintezésére), a hasmagasság megemelésére az útviszonyok miatt, de az elfáradt rugók előfeszítése is megoldható a Spring Distance Kit-tel, elkerülve ezzel a drága lengéscsillapító cserét.

Gyártó weboldala: www.weitec.de

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: