wilwood

 A Wilwood nagy teljesítményű tárcsafékeiről lett ismert. Harminc év telt el azóta, amióta a Wilwood megalakult. 1977-ben egy általunk kifejlesztett technika tette lehetővé, hogy gyorsan és megbízhatóan hozzanak létre fékrendszereket. A gyors fejlődést az tette lehetővé, hogy szinte minden típushoz rendelkeznek raktárkészlettel. Amellett, hogy a tervezés és gyártás elsősorban a versenysport számára készül, a Wilwood gyárt fékrendszereket mezőgazdasági gépekhez, ipari gépekhez, haszongépjárművekhez, motoros szánokhoz, quadokhoz, motorkerékpárokhoz és katonai járművekhez.

A Wilwood mintegy 300 embert foglalkoztat, a Camarillo California nevű létesítményben. A gyárban a polcokon található több mint 300 különböző féknyergek, 200 rotor minta, 100 főfékhenger és széles választékban konzolok, szerelvények, szelepek, és fékcsövek. A termékpalettán megtalálható az apró féknyergek a gokartokhoz és a kis teljesítményű ipari berendezésektől kezdve a nagy teljesítményű fékekig még az amerikai katonai Humvee-hez is.

A mérnöki osztály a legújabb számítógépes tervezési és gyártási technikákat alkalmazza és így előállítható a nagy teljesítményű és megbízható megoldások a legnehezebb feladatokhoz való fékezéshez is. Széleskörű leltár védi a polcon lévő termékeket, ezzel lehetővé rendkívül költséghatékony „fékezést”.

A Wilwood az ISO 9000 követelményeknek megfelelő és széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a minőség szigorú betartása mellett.

Gyártó weboldala: www.wilwood.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: