AUDIOVOX

 Az Audiovox cég megalapítását Mr. John J. Shalam követte el New York-ban immáron 39 éve 1965-ben, azzal a nem titkolt céllal, hogy a „nem gyári”, utólag beépített autórádiók fejlődő piacából hasítson ki magának egy szeletet. Az elkövetkező 10 évben ebben az üzletágban elért sikereiknek köszönhetően 1975-ben már 100 millió dolláros bevétellel büszkélkedhetett a cég, s természetesen a fejlődés továbbra sem állt meg.

1981-től kezdtek el foglalkozni mobil biztonságtechnikai berendezésekkel, majd a kiterjedt hálózatuk illetve a régóta fennálló ipari kapcsolataik révén vált lehetővé, hogy 1984-től úttörő szerepet vállaljanak a dinamikusan fejlődő „vezeték nélküli” iparágban, megragadják és kihasználják a lehetőségeket a szórakoztató elektronikai üzletágban a japán Toshiba céggel karöltve, mellyel már ekkor stratégiai szövetséget kötöttek.

1987-ben az Audiovox hivatalosan jegyzett cég lett az amerikai tőzsdén, majd 1996-tól az „AUDIOVOX” már önálló márkanévként jelent meg a piacon, mely márkanév alatt még a 1996-os évben több mint egy millió kihangosító szettet értékesítettek az USA piacán.

A mobil multimédia területén a cég már 1997-óta van jelen saját fejlesztéseivel, mely sort az akkor még igencsak népszerű „mobil videó” rendszerrel indította útjára, s mára már jó néhány autógyárnak, s nem utolsó sorban az amerikai hadseregnek is hivatalos gyári beszállítója, mind a navigáció, mind a mobil multimédia területén.

Gyártó weboldala: www.audiovox.com

Folytatás
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres

h i r d e t é sWeboldal készítés: