50.800Ft

Mini sisak - Stilo Venti nyitott, fehér
[MH2307]

Fedezze fel az eleganciát és a pontosságot: a Forma-1-es versenysisakok miniatűr másolatait.

A Forma-1-es versenysisakok ikonikusak, sebességgel, élvonalbeli technológiával és eleganciával társulnak. A STILO 1:2 méretarányú miniatűr sisakjait ugyanaz a mérnökcsapat tervezte, akik a Forma-1-es pilóták sisakjait készítik, magas szintű technikai kiválósággal, precizitással és a részletekre való odafigyeléssel.

Precizitás a szenvedély szolgálatában.

A Forma-1-es versenyzői sisakok miniatűr másolatait hihetetlen precizitással tervezték, hogy megörökítsék e legendás sisakok minden részletét, minden ívét és minden árnyalatát. Ezeket a miniatűröket kivételes aprólékossággal készítik, kézzel készítették és festették a STILO csapatai, ugyanazokból az anyagokból, mint a versenyzői sisakok.

A Forma-1-es versenyzői sisakok eredeti grafikáját, logóit és színeit reprodukálják. A részletekre való odafigyelés elengedhetetlen, így a Forma-1 rajongói számára áhított gyűjtői tárgyakká válnak.

Kiváló minőségű anyagok.

A minőség és a tartósság garantálása érdekében a Forma-1-es versenysisakok miniatűr másolatai kiváló minőségű anyagokból készülnek. Ezek a miniatűr STILO sisakok ugyanazokat a részleteket tartalmazzák, mint a versenyzésben használtak: belső kialakítás, napellenzők, Hans rögzítők, szponzormotívumok és logók.

Tökéletes ajándék ötlet.

A Forma-1-es versenysisakok miniatűr másolatai kiváló ajándékok a motorsport szerelmeseinek. Akár saját gyűjteményét bővíti, akár születésnapi, karácsonyi ajándékként vagy bármilyen más különleges alkalomra.

A GT2i a legnagyobb pilóták eredeti, 1:2-es méretarányú STILO sisakváltozatainak másolatait kínálja, a maga miniatűr Forma-1-es pilótasisak másolatát, fedezze fel kínálatunkat, és vigye el otthonába a Forma-1 világát!

Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről
Információ a gyártóról
Stilo
- Stilo weboldala
- A gyártó további termékei honlapunkon
Stilo nasce nel 1999 dalla voglia di Ludovico Fassitelli e della moglie Elena Perini di creare un'azienda specializzata nella produzioni di prodotti per il mondo delle competizioni. Sfruttando l'esperienza accumulata in di più di 15 anni di gare Ludovico Fassitelli, ex campione italiano di rally, ha ideato un prodotto appositamente studiato per piloti e navigatori, tenendo in considerazione un elemento fondamentale che distingue i caschi da rally: l’interfono. Seguendo questa linea guida è nato il casco Stilo WRC: il primo casco disegnato intorno all’interfono.
Gyártók
Gyorskeresés
 
Keresési kritériumok (pl. íra be a keresett termék nevét)
Részletes keresés
Az Ön kosara üres
Termék megosztása
Megosztás Facebook-on

h i r d e t é sWeboldal készítés: